Alla paket skickas för tillfället med Schenkers företagspaket så vi måste ha en företagsadress!
Köp dina mc däck online hos oss på hojdäck.se!

Är du precis som vi en fartnjutare, touringfantast eller gyttjebrottare av av rang så har du kommit helt rätt. Alla behöver vi ju motorcykeldäck och vår ambition är att vad det än är du kan tänkas behöva till din hoj så ska du inte bara finna det online hos oss utan det ska bli rätt och vara lätt. Alla vi på hojdäck.se har ett gediget intresse för mcdäck men Tom på vår support är gurun, tveka inte att kontakta honom för tips och råd.


Share |

Roadtec Z8 Interact 120/70-R17 (E)

Dimension: 120/70-R17
I lager: 8 st
Bel.-Hast.index: 58 W
Placering: Fram
Tillverkarens Art.Nr.: 2126600
EAN Nr: 8019227212662

Nya Roadtec Z8 Interact är designad för att ge sport/touring-föraren kontroll. En ny Silicablandning gör att resan blir lättare i alla sorters väder.
Nytt mönster och en ny profil, CMT, gör däcket mer lättstyrt än föregångaren och hjälper till att ge många mil med bra grepp även i kurvor.


Framdäck med "M", betyder att det är en uppdaterad modell med bättre våtgrepp.
 
"M" bak betyder att de har dubbla gummiblandningar(hårdare i mitten, mjukare på sidorna.)
"O" bak betyuder att Det är dubbla gummiblandningar samnt 2 lager med kord(stomme) Lite stabilare för större/tyngre hojar.

Listpris: 1 732 SEK
1 294 SEK (Från 132 SEK /mån)

Produkten finns inte på det här lagret. Vill du få en påminnels via e-post när den kommer in kan du skriva in din e-postadress och välja "Bevaka produkt" nedan.


Ange din e-postadress:
     

Billiga mcdäck

Vi säljer mcdäck billigt! Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental, Maxxis, Heidenau, Pirelli, Metzeler och Avon. Däck till mc eller hojdäck helt enkelt. Inte alltid med målet att vara billigast på motorcykeldäck online, men vi vet vad vi säljer och ibland till det bästa priset!