Alla paket skickas för tillfället med Schenkers företagspaket så vi måste ha en företagsadress!
Köp dina mc däck online hos oss på hojdäck.se!

Är du precis som vi en fartnjutare, touringfantast eller gyttjebrottare av av rang så har du kommit helt rätt. Alla behöver vi ju motorcykeldäck och vår ambition är att vad det än är du kan tänkas behöva till din hoj så ska du inte bara finna det online hos oss utan det ska bli rätt och vara lätt. Alla vi på hojdäck.se har ett gediget intresse för mcdäck men Tom på vår support är gurun, tveka inte att kontakta honom för tips och råd.


Share |

Sportec M5 Interact 200/50-R17

Dimension: 200/50-R17
I lager: 8 st
Bel.-Hast.index: 75 W
Placering: Bak
Tillverkarens Art.Nr.: 2028400
EAN Nr: 8019227202847

Sportec M5 Interact är ett högteknologiska däck för krävande Supersportförare. De som möter olika villkor och insisterar på förstklassig prestanda.
Interact-teknologin innebär att stålradialstommen har olika spänningar i olika zoner av däcket. Resultatet blir ett sportigt däck med en bra kombination av livslängd, grepp och stabilitet, på landsvägen eller under en bandag.

Listpris: 2 199 SEK
1 670 SEK (Från 163 SEK /mån)

Produkten finns inte på det här lagret. Vill du få en påminnels via e-post när den kommer in kan du skriva in din e-postadress och välja "Bevaka produkt" nedan.


Ange din e-postadress:
     

Billiga mcdäck

Vi säljer mcdäck billigt! Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental, Maxxis, Heidenau, Pirelli, Metzeler och Avon. Däck till mc eller hojdäck helt enkelt. Inte alltid med målet att vara billigast på motorcykeldäck online, men vi vet vad vi säljer och ibland till det bästa priset!