Alla paket skickas för tillfället med Schenkers företagspaket så vi måste ha en företagsadress!
Köp dina mc däck online hos oss på hojdäck.se!

Är du precis som vi en fartnjutare, touringfantast eller gyttjebrottare av av rang så har du kommit helt rätt. Alla behöver vi ju motorcykeldäck och vår ambition är att vad det än är du kan tänkas behöva till din hoj så ska du inte bara finna det online hos oss utan det ska bli rätt och vara lätt. Alla vi på hojdäck.se har ett gediget intresse för mcdäck men Tom på vår support är gurun, tveka inte att kontakta honom för tips och råd.


Share |

Power Pure 190/55-R17 (E)

Dimension: 190/55-R17
I lager: 0 st
Bel.-Hast.index: 75 W
Placering: Bak
Tillverkarens Art.Nr.: 340824
EAN Nr: 3528703408246

Michelins Power Pure är efterföljaren till Michelin Pilot Power 2CT och ett däck för gatåkaren som vill kunna ta ut hojen på banan också. Med en nyutvecklad lättviktsstomme som är ca 10% lättare än konkurrenterna.
Den lättare stommen tillsammans med förstärkta däcksidor ger däcken en betydligt bättre feedback och stabilitet vid kurvtagning. Mönstret är designat för att vara ett slicks vid nedläggningsvinklar under 40 grader. Nya silicagummit ger förbättrat grepp på torrt och vått underlag. Power Pure är ett 2 Compound Tire (2CT) med en mjukare gummiblandning på skuldran för maximalt grep vid nerlägg.

Listpris: 2 746 SEK
2 216 SEK (Från 209 SEK /mån)

Produkten finns inte på det här lagret. Vill du få en påminnels via e-post när den kommer in kan du skriva in din e-postadress och välja "Bevaka produkt" nedan.


Ange din e-postadress:
     

Billiga mcdäck

Vi säljer mcdäck billigt! Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental, Maxxis, Heidenau, Pirelli, Metzeler och Avon. Däck till mc eller hojdäck helt enkelt. Inte alltid med målet att vara billigast på motorcykeldäck online, men vi vet vad vi säljer och ibland till det bästa priset!