Alla paket skickas för tillfället med Schenkers företagspaket så vi måste ha en företagsadress!
Köp dina mc däck online hos oss på hojdäck.se!

Är du precis som vi en fartnjutare, touringfantast eller gyttjebrottare av av rang så har du kommit helt rätt. Alla behöver vi ju motorcykeldäck och vår ambition är att vad det än är du kan tänkas behöva till din hoj så ska du inte bara finna det online hos oss utan det ska bli rätt och vara lätt. Alla vi på hojdäck.se har ett gediget intresse för mcdäck men Tom på vår support är gurun, tveka inte att kontakta honom för tips och råd.


Share |

Racetec Interact 120/70-R17 (K2)

Dimension: 120/70-R17
I lager: 0 st
Bel.-Hast.index: 58 W
Placering: Fram
Tillverkarens Art.Nr.: 1869400
EAN Nr: 8019227186949

Racetec Interact ger dig som söker snabba varvtider rejält med valuta för pengarna. Interact-teknologin är Metzelers tekniska patent för snabba varvtider. Den nya generationens "Compound" ger snabbare arbetstemp och bättre grepp i varje situation.
Stommen är uppdaterad med ”Multi Zone och detta ger en jämn övergång mellan de olika gummiblandningarna. Med olika blandningar finns däck för alla banor och temperaturer, från amatör till proffs.
K0 = Supersoft
K1 = soft 
K2 = Medium

Listpris: 3 407 SEK
2 050 SEK (Från 195 SEK /mån)

Produkten finns inte på det här lagret. Vill du få en påminnels via e-post när den kommer in kan du skriva in din e-postadress och välja "Bevaka produkt" nedan.


Ange din e-postadress:
     

Billiga mcdäck

Vi säljer mcdäck billigt! Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental, Maxxis, Heidenau, Pirelli, Metzeler och Avon. Däck till mc eller hojdäck helt enkelt. Inte alltid med målet att vara billigast på motorcykeldäck online, men vi vet vad vi säljer och ibland till det bästa priset!