Alla paket skickas för tillfället med Schenkers företagspaket så vi måste ha en företagsadress!
Köp dina mc däck online hos oss på hojdäck.se!

Är du precis som vi en fartnjutare, touringfantast eller gyttjebrottare av av rang så har du kommit helt rätt. Alla behöver vi ju motorcykeldäck och vår ambition är att vad det än är du kan tänkas behöva till din hoj så ska du inte bara finna det online hos oss utan det ska bli rätt och vara lätt. Alla vi på hojdäck.se har ett gediget intresse för mcdäck men Tom på vår support är gurun, tveka inte att kontakta honom för tips och råd.


Share |

ME880 Marathon Radial 130/70-R17

Dimension: 130/70-R17
I lager: 3 st
Bel.-Hast.index: 62 V
Placering: Fram
Tillverkarens Art.Nr.: 1624000
EAN Nr: 8019227162400

ME 880 Marathon Radial är däcket för dig som verkligen gillar att köra din Custom/Cruiser. Minimerat vägljud och oerhört stabila gör att man vill rulla på i mil efter mil. Det djupa mönstret ger också bättre våtegenskaper.
Finns specialvarianter till Goldwing och VTX1800

Listpris: 2 552 SEK
1 768 SEK (Från 171 SEK /mån)

Produkten finns inte på det här lagret. Vill du få en påminnels via e-post när den kommer in kan du skriva in din e-postadress och välja "Bevaka produkt" nedan.


Ange din e-postadress:
     

Billiga mcdäck

Vi säljer mcdäck billigt! Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental, Maxxis, Heidenau, Pirelli, Metzeler och Avon. Däck till mc eller hojdäck helt enkelt. Inte alltid med målet att vara billigast på motorcykeldäck online, men vi vet vad vi säljer och ibland till det bästa priset!