Alla paket skickas för tillfället med Schenkers företagspaket så vi måste ha en företagsadress!
Köp dina mc däck online hos oss på hojdäck.se!

Är du precis som vi en fartnjutare, touringfantast eller gyttjebrottare av av rang så har du kommit helt rätt. Alla behöver vi ju motorcykeldäck och vår ambition är att vad det än är du kan tänkas behöva till din hoj så ska du inte bara finna det online hos oss utan det ska bli rätt och vara lätt. Alla vi på hojdäck.se har ett gediget intresse för mcdäck men Tom på vår support är gurun, tveka inte att kontakta honom för tips och råd.


Share |

Roadsmart 160/60-R17

Dimension: 160/60-R17
I lager: 1 st
Bel.-Hast.index: 69 W
Placering: Bak
Tillverkarens Art.Nr.: 624009
EAN Nr: 4038526300041

Roadsmart är ett däck för dig som Sport-tourar. En bra mönsterdesign och en gummiblandning med MT-teknologi. Detta ger däcket förbättrad livslängd och superbt grepp på både våta och torra vägar samt snabb uppvärmningstid för bättre säkerhet.

Listpris: 2 250 SEK
1 454 SEK (Från 145 SEK /mån)

Produkten finns inte på det här lagret. Vill du få en påminnels via e-post när den kommer in kan du skriva in din e-postadress och välja "Bevaka produkt" nedan.


Ange din e-postadress:
     

Billiga mcdäck

Vi säljer mcdäck billigt! Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental, Maxxis, Heidenau, Pirelli, Metzeler och Avon. Däck till mc eller hojdäck helt enkelt. Inte alltid med målet att vara billigast på motorcykeldäck online, men vi vet vad vi säljer och ibland till det bästa priset!