Frakt

Hojdäck.se levererar till privatkunder och verkstäder med nedanstående fraktavtal, dock endast inom Sverige. Vi arbetar på att få till en bra fraktlösning till kunder i Norge, Finland och Danmark. Så länge går det bra att mata in ett postnummer nära gränsen så kan ni åka och hämta ut däcken på närmaste mack eller butik.

Fraktpriser

  • 1 däck = 75 kr
  • 2 däck eller fler = Priset inkluderat i däckpriset, alltså ingen extra fraktkostnad

Leveransen

Försändelser kommer med Schenker eller Posten och leveranstiden är ca 5-7 arbetsdagar. Du en leveransbekräftelse via e-post när försändelsen lämnar vårt lager och en avisering via SMS alternativt blir uppringd när  försändelsen är på väg. Ångrar du dig så får du tyvärr bekosta returfrakten själv. Vi har erfarenhet från att aviseringar inte kommer fram (ex. fel i telefonnummer eller mail som fastnar i spam) så kontakta oss gärna om ni inte blivit aviserade inom 5 dagar.

Mottagande av leverans

Det är viktigt att ni kontrollerar mot fraktsedel att rätt varor är levererade, att antalet kolli stämmer samt om det förekommer några synliga skador på varan eller förpackningen. Om felaktighet föreligger skall kunden reklamera leveransen till levererande speditör. Om så ej sker, kan Hojdäck inte ta vidare ansvar för leveransen.