Continentals motorcykeldäck

Köp dina MC-däck från Continental av oss

Continental grundades 1871 som en gummitillverkare och är idag världens 4: e största tillverkare av däck. Continentals eller Conti, som dom också kallas med huvudkontor i Hannover, Tyskland är mest kända för hög kvalitet samt att de har ett otroligt brett sortiment av motorcykeldäck, troligtvis det bredaste på marknaden idag. Continental finns i nästan alla våra kategorier från moped och offroad, till sport/landsväg och roadracing.
 

 • TKC 80

  TKC 80 är ett däck för långa resor och för äventyr. En beprövad multitalang för både landsväg och riktig terräng.
  Mycket bra självrensande egenskaper. Bra sidostabilitet på mjukt underlag. Trots det djupa mönstret har det bra egenskaper på landsväg.
 • ContiRaceAttack Slick

  RaceAttack Slick används av de förare som vill åka fort och förbättra varvitider. Uppdaterat framdäck för ökad feedback, speciellt under bromsning.
  Black Chili Compund gör det möjligt att bibehålla greppet även vid maximal nerläggningsvinkel. Ökad kontaktyta och flexibla skuldror på bakdäcket, ger ökat grepp vid acceleration och nerlägg.
  Finns i 3 hårdheter:
  Soft
  Medium
  Endurance.
 • ContiRaceAttack Comp

  RaceAttack Comp, för dig som vill köra bandagar eller race. DOT-märkt racedäck med bra prestanda tack vare Continious Compound Technology; flera gummiblandningar som går i varandra utan märkbara skarvar. Detta ger ett homogent grepp över hela däcket. Traction Skin är en nyhet som ger snabb inkörning av däcket.

  Finns i 3 hårdheter:
  Soft
  Medium
  Endurance.
 • ContiRaceAttack Rain

  RaceAttack Rain har ett innovativt mönster för att ge optimalt med fäste vid extremt blöta förhållanden.
 • ContiSportAttac 2

  SportAttack 2 är däcket för dig som gillar sportig körning,såväl på kurviga vägar som på bana. Hjärtat är deras patenterade 0-gradiga stomme. Denna tillåter stabilitet i högar farter, liksom ett neutralt och förlåtande beteende. Black Chili Compound, som är Continentals egen patenterade Silica-Carbonblandning, ger snabb uppvärming och bra våtegenskaper.
  Bättre grepp och längre livslängd tack vare deras Continious Compound Technology. Flera gummiblandningar som går i varandra utan märkbara skarvar.
  Traction Skin är en nyhet som ger snabb inkörning av däcket.
  C-märkta däck för: K1200R, K1200S, K1300R, K1300S, S1000RR.
  K-märkta däck för: ZZR1400 och GSX1400
 • ContiRoadAttack 2

  RoadAttack 2 tilltalar touringräven. Continental lanserar nu Black Chili Compound, som är Continentals egen patenterade Silica-Carbonblandning, ger snabb uppvärming och bra våtegenskaper. Bättre grepp och längre livslängd tack vare deras Continious Compound Technology. Flera gummiblandningar som går i varandra utan märkbara skarvar.
  Traction Skin är en nyhet som ger snabb inkörning av däcket.
  C-märkta däck för R1200RT , R1200FT, R1100F, R1100R, K1200RF och CBR1100XX.
 • ContiMotion

  ContiMotion riktar sig till den ekonomiske touringåkaren. Ett nytt instegskoncept på marknaden som ska ge många, trygga mil med en uppdaterad gummiblandning tillsammans med den patenterade 0-gradiga stommen. Traction Skin är en nyhet som ger snabb inkörning av däcket.
 • ContiAttack SM

  ContiAttack SM är till för Supermotardåkarna. DOT-märkt racedäck med bra prestanda tack vare Continious Compound Technology; flera gummiblandningar som går i varandra utan märkbara skarvar. Detta ger ett homogent grepp över hela däcket. Traction Skin är en nyhet som ger snabb inkörning av däcket.
 • ContiForce SM

  ContiForce SM är gatdäcket för dig med Motard. Lättsvängt och pålitligt däck med snabb uppvärmning.
 • ContiTwist SM

  ContiTwist SM är tillägnat er som kör lite mindre SM-hojar. Lättsvängt tack vare en unik profil och ett stabilt uppträdande. Finns i 2 olika gummiblandningar för gata eller gata/bana
 • Milestone

  Milestone är customdäcket för dig som åker custom, cruiser och stor touringmaskin. Djupt däckmönster och gummiblandning med silica, gör däcket till en god kamrat vare sig det är blött eller torrt på färden.
  Finns även med vit sida. Se Milestone WW
 • ContiGO

  ContiGO är ett allrounddäck för allroundåkaren. Ett diagonaldäck med uppdaterad gummiblandning och ett innovativt mönster.
 • ContiEscape

  ContiEscape är ett on/offroaddäck som används av dig som åker lika mycket grus som asfalt på din offroad.
  Däcket har mycket bra allroundegenskaper och ett mönster som klarar det mesta.
 • ContiGeländeSport

  ContiGeländeSport är ett Intermediate crossdäck med självrensande mönster. De speciella klackarna gör det stabilt i djupa nerlägg och under acceleration.
 • TKV 11/12

  TKV 11/12 är till för klassikerna. Massor av udda dimensioner som är uppdaterade med moderna gummiblandningar och lite äldre utseende på mönstret.
 • Milestone WW

  Milestone White Wall,är customdäcket för dig som åker custom, cruiser och stor touringmaskin. Djupt däckmönster och gummiblandning med silica, gör däcket till en god kamrat vare sig det är blött eller torrt på färden. Stilrent och snyggt med vit sida
 • ContiTrailAttack 2